Micul dejun, pentru un hotel care se respectă trebuie să conțină: - produse de panificație; aici intră chiflele de mai multe tipuri, pâine feliată, croasant, - lactate: lapte dulce, lapte bătut, iaurturi, smântână, - fulgi de porumb, - fructe confiate, - amestecuri de semințe, - pateuri, - bacon prăjit, - cremvuști, - legume, - salate de legume, - salate de fructe, - compoturi, - mâncăruri calde, - dulcețuri, - sosuri, - sucuri reci, - apă plată și apă minerală, atât rece cât și la temperatura camerei, - apă fierbinte pentru ceai, - limonadă la gheață, - murături, - iau - unt, margarină, - mezeluri, - brânzeturi de toate felurile, separate pe sortimente, - cafea de preferat făcută la automat, dar sunt cazuri când e preparată deja într-un recipient, - lapte pentru cafea, zahăr alb și zahăr brun, îndulcitor, miere, - siropuri, - preparate de pește, somon fumé , rulouri de pește, pește marinat, pastă de pește - anșoa, - fructe cât mai variate. - prăjituri. - ceai, - ouă fie omletă, ...
Comments
Post a Comment